Er du en av våre kursholdere som inspirerer ungdom?

Frilansoppdrag i Grønn Framtid – 10. august 2021 i Oslo

Vil du jobbe sammen med oss og være med på å gjøre størst mulig forskjell for dyrene i industrielt landbruk og for planeten vår?

Vi tror at forandring redder liv. Og forandring begynner på tallerken. Med mer plantebasert mat på tallerken kan vi bekjempe flere av de mest akutte problemene i dagens samfunn: Vi sparer miljøet for enorme belastninger, forebygger flere av de vanligste livsstilssykdommene og hjelper dyr som lider i industrielt dyrehold.

Derfor endrer Grønn Framtid tusenvis av måltider i norske skoler hvert år, mens Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetarfestival og vår Plant Power Challenge inspirerer tusenvis av mennesker til å spise mer plantebasert. Videre er vårt samarbeid med bedrifter er i oppstartsfasen. Og nå leter vi etter DEG som vil være med og endre enda flere måltider! Har lyst til å være med på denne spennende og viktige utviklingen?

Som kursholder er du med på Bærekraftsdagen som organiseres av Grønn Framtid ved en sommerskole i Oslo. Sammen med en annen flink kursholder blir det bl.a. miljøquiz og dere holder kokkekurs i plantebasert matlaging for og med ungdom. Det blir en spennende og inspirerende dag og sammen skaper vi en stor og bærekraftig forandring!

Vi ser etter deg som:

  • identifiserer deg med vår visjon
  • er utadvendt, fleksibel og entusiastisk
  • er komfortabel med å snakke foran forsamlinger og er god til å lære bort til andre
  • har erfaring med vegansk matlaging. Gjerne i en profesjonell setting, men det er ikke et krav

Du kan glede deg til:

  • sjansen til å gjøre noe som virkelig betyr noe i en aktiv og utviklingsorientert idealistisk organisasjon i vekst!
  • Bli en del av et flott team og jobb med oss for et mer rettferdig matsystem – for mennesker, dyr og miljø!
  • ansvar for en svært viktig oppgave og muligheten til å utvikle dine egne ferdigheter, tilegne deg nye kompetanser og få verdifull erfaring
  • mulighet til å få flere oppdrag i framtiden

Lønn: 4 500 kr for dagen inkl opplæring på forhånd. Dersom du er den riktige kandidaten og bor lengre enn 1,5 t unna kan vi diskutere reisekostnader.

Grønn Framtid er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, nedsatt funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi tar imot søknader fra hele landet.

Dette er midt i blinken for deg, sier du? Supert! 🙂 Da gleder vi oss til å høre fra deg! Fyll ut søknadsskjema her! Frist: “Jo før jo bedre”. Vi vurderer søknader løpende.

Spørsmål? Send oss en epost til kontakt@gronn-framtid.no eller ring Grønn Framtids leder, Vanessa Brall, tlf 461 66 553.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Grønn Framtid's Olga holder kokkekurs