• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Tromsø VegFest

Grønn Framtid inviterer til Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetariske Festival for å feire fantastisk mat!
Festivalen ble en braksuksess da den ble arrangert for første gang i 2019 med over 1500 besøkende samt andre gang i 2022.

Vegetarfestival i Tromsø

Vil du vite hvilke nye plantebaserte produkter som er å finne i butikken? Hvordan du kan sette sammen vegetarmåltider? Er du nysgjerrig på vegetarisk og vegansk mat, men trenger mer inspirasjon? Bli bedre kjent med alle aspektene ved vegetarisk og vegansk mat på Tromsø VegFest!

Kokkekurs, foredrag og deilig vegetarmat

På Tromsø VegFest kan du smake på deilig falafel, veggisburgere, veganske vafler, afrikanske gryteretter, og mye mer! I tillegg kan du delta på gratis kokkekurs og lære deg mer om å tilberede spennende vegetarretter.

Du vil også få mulighet til å lære mer om helsegevinster og miljøfordeler med plantebasert mat, og om sammenhengen mellom vegetarmat og dyrevern. Ta en prat med engasjerte frivillige organisasjoner eller hør på foredrag av kunnskapsrike foredragsholdere.

Tromsø VegFest er en festival for hele familien og hele vennegjengen. Uansett om du bare er nysgjerrig, har lyst til å kutte ned på kjøttforbruket ditt eller har vært vegetarianer eller veganer i årevis, så kommer du til å ha en fantastisk dag på festivalen!

Følg gjerne Tromsø VegFest på Facebook og Instagram, og sjekk festivalens nettside på www.vegfest.no!

Dato for neste festival

Følg med!

Tromsø VegFest i media

«Tromsøs nyeste festival trakk fullt hus i sentrum»
«Knallstart for Tromsø VegFest»