• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Vegetariske festivaler

Grønn Framtid arrangerer VegFest i Tromsø og Bergen!

Tromsø VegFest - Nord-Norges Vegetarfestival ble etablert av Grønn Framtid i 2019 og ble en braksuksess med god mat, topp stemning og rundt 1 000 besøkende allerede første gang den ble arrangert! Nå setter vi oss et enda større mål: Vi utvider til Norges nest største by, Bergen!

Vil du vite hvilke nye plantebaserte produkter som er å finne i butikken? Hvordan du kan sette sammen vegetarmåltider? Er du nysgjerrig på vegetarisk og vegansk mat, men trenger mer inspirasjon? Bli bedre kjent med alle aspektene ved vegetarisk og vegansk mat på Tromsø og Bergen VegFest!

👉 Husk arrangementet ved å sette deg på “skal” på Facebook:
Event for Tromsø
Event for Bergen

Vi håper vi ser deg på en av festivalene! Du kan se fram til en spennende dag med...
🧡 fantastisk mat, 100 % plantebasert
🧡 mange interessante utstillere
🧡 kokkekurs (med mulighet for å prøve maten!)
🧡 kunnskapsrike foredragsholdere
🧡 utstillinger og aktiviteter
🧡 mange fantastiske mennesker samlet på ett sted!

Festivalene bidrar til å gjøre plantebasert mat mer etterspurt og til en naturlig del av matkulturen. I tillegg bidrar den til å gjøre næringslivet mer oppmerksomt på etterspørselen etter plantebasert mat, og fungerer som en arena for etablering av nye samarbeid.

Les mer om festivalene på www.vegfest.no !

PS: Vi ser etter frivillige til begge festivalene - ta kontakt dersom du er interessert!