• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Tromsø VegFest / Bergen VegFest

Grønn Framtid inviterer til Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetariske Festival og Bergen VegFest – Vestlandets Vegetariske Festival for å feire fantastisk vegetarmat!

Tromsø VegFest ble en braksuksess da den ble arrangert for første gang i 2019 og trakk fullt hus med god stemning og masse god mat. Suksessen ble gjentatt i 2022 og 2024 – hvert år med et stadig større antall besøkende. Bergen VegFest arrangeres for første gang i 2024.

Vegetarfestival i Tromsø

Vil du vite hvilke nye plantebaserte produkter som er å finne i butikken? Hvordan du kan sette sammen vegetarmåltider? Er du nysgjerrig på vegetarisk og vegansk mat, men trenger mer inspirasjon? Bli bedre kjent med alle aspektene ved vegetarisk og vegansk mat på Tromsø VegFest og Bergen VegFest!

Kokkekurs, foredrag og deilig vegetarmat

På Tromsø VegFest og Bergen VegFest kan du smake på deilig falafel, veggisburgere, veganske vafler, afrikanske gryteretter, og mye mer! I tillegg kan du delta på gratis kokkekurs og lære deg mer om å tilberede spennende vegetarretter.

Du vil også få mulighet til å lære mer om helsegevinster og miljøfordeler med plantebasert mat, og om sammenhengen mellom vegetarmat og dyrevern. Ta en prat med engasjerte frivillige organisasjoner eller hør på foredrag av kunnskapsrike foredragsholdere.

Tromsø VegFest og Bergen VegFest er festivaler for hele familien og hele vennegjengen. Uansett om du bare er nysgjerrig, har lyst til å kutte ned på kjøttforbruket ditt eller har vært vegetarianer eller veganer i årevis, så kommer du til å ha en fantastisk dag på festivalen!

Følg gjerne med på Grønn Framtid sine sosiale medier på Facebook og Instagram, og sjekk festivalenes nettside på www.vegfest.no!

Vi oppdaterer stadig Facebookarrangementene:

Tromsø VegFest *klikk*

Bergen VegFest *klikk*

Dato for neste festival

Tromsø VegFest: 16. mars 2024
Bergen VegFest: 20. april 2024

Tromsø VegFest i media

«Tromsøs nyeste festival trakk fullt hus i sentrum»
«Knallstart for Tromsø VegFest»