For bedrifter

Kjøttreduksjon og en vegansk/vegetarisk livsstil er en av de største trendene i øyeblikket, og vil endre matsektoren radikalt i de kommende årene.

Grønn Framtid hjelper din bedrift til å svare på den økende etterspørselen etter plantebaserte produkter.

fruit dish food salad produce vegetable recipe cuisine vegetarian food staple food natural foods local food whole food superfood commodity diet food leaf vegetable greengrocer crudit s vegan nutrition

Råd

Vi tilbyr skreddersydde konsultasjoner og viser deg hvordan bedriften din kan reagere på det raskt voksende markedet. På forespørsel kan vi også gi en komplett presentasjon av de siste utviklingene.

Produktinnovasjon

Vil du tilpasse eksisterende produkter eller lage et nytt plantebasert produkt? Vi liker å tenke sammen med deg og gir deg råd om erstatning av animalske ingredienser med planter og bringer deg i kontakt med relevante partnere.

person holding hamburger on plate

Bærekraftige kantiner

Vil du introdusere en kjøttfri dag eller tilby mer plantebasert mat i kantinen din? Vi vil gjerne hjelpe deg. Vi kan også regne ut hvor mye bedriften kan spare i CO2-utslipp, dyreliv og i noen tilfeller kostnader.

Få produktet ditt testet

Vårt smakspanel tester nye veganske produkter og gir tilbakemelding for å forbedre produktet. Vi bidrar til å gjøre det plantebaserte tilbudet ditt til en suksess!

Kontakt oss!