• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Plantebaserte bedriftstjenester

Plantebaserte bedriftstjenester

Kjøttreduksjon og overgang til et mer plantebasert kosthold med flere veganske og vegetariske produkter er en av de største fornyelsene vi har sett i matsektoren i vår tid.  Denne utviklingen vil endre matsektoren radikalt i de kommende årene. Grønn Framtid har spisskompetanse på vegetarisk og vegansk mat, og som din samarbeidspartner er vi klare til å bidra til at din plantebaserte satsing blir en suksess.

Vegetariske bedriftstjenester

Ifølge matforskningsinstituttet Nofima er plantebaserte produkter den varegruppen som vokser raskest i dagligvaremarkedet, og undersøkelser viser at halvparten av alle nordmenn ønsker å spise mindre kjøtt.

Grønn Framtid hjelper din bedrift med å svare på den økende etterspørselen etter plantebaserte produkter. Vårt tverrfaglige team har kompetanse innen blant annet ernæring, kokk- og matfag, kommunikasjon og markedsføring. For å nå vårt mål om en grønnere framtid er det avgjørende at satsing på plantebaserte løsninger lykkes best mulig. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Samarbeidspartnere

Grønn Framtid samarbeider med blant andre Sodexo, Mills, og Hostelling International Norge.

Plantebasert matlagingskurs

Vi setter alltid den gode smaken først! Grønn Framtids kokker har spisskompetanse på plantebasert mat og tilbyr matlagingskurs og praktisk veiledning for kjøkkenansatte. Under kyndig veiledning blir kursdeltagere kjent med tilbereding og smak av ulike plantebaserte retter.

Vil du bli tryggere på hvilken plantemelk som passer til hva? Hvordan du kan bake kaker uten egg? Er du klar for pasta bolognese i en ny vri? Ta kontakt!

Plantebasert matlagingskurs kan kombineres med et foredrag.

Plantebasert foredrag

Med praktisk anvendelig kunnskap og en god dose inspirasjon gjør Grønn Framtid det enklest mulig å ta grønne valg og innføre bærekraftige løsninger.

Hvordan kommuniserer man rettens smak i navnet? Hvordan selger man plantebasert mat til kjøttelskere? Hvilke fordeler gir mer plantebasert mat? Hvordan bygger man opp fullverdige plantebaserte retter? Dette er bare noen av spørsmålene vi kan besvare i våre foredrag om plantebasert mat. Ta kontakt og fortell oss om det er særlige områder dere ønsker at vi belyser. 

Håndbok

Gratis håndbok med oppskrifter og praktisk informasjon rundt plantebasert mat i skolekantiner. Les mer om vårt arbeid med skolekantiner og bestill håndboka.

Utvikling av meny og matretter

Grønn Framtid tverrfaglige team hjelper deg gjerne med menyplanlegging. Ut i fra dine ønsker og forutsetninger utarbeider vi forslag til velsmakende, bærekraftige retter som er tilpasset din bedrift / institusjon. 

Markedsføring og kommunikasjon

Ved siden av smaken er kommunikasjon og markedsføring  av avgjørende betydning for salget av en rett. Dette er kanskje enda viktigere når det kommer til salg av plantebaserte retter. Grønn Framtid ønsker å gjøre dine plantebaserte retter til vinnere ved å vektlegge smak og ha en strategisk og bevisst holdning til presentasjonen av retten. 

Bærekraftige kantiner

Vil du introdusere en eller flere kjøttfrie dager eller tilby mer bærekraftig mat i kantinen din? Vi vil gjerne hjelpe deg med å gjøre initiativet til en suksess! Ta kontakt og fortell oss om dine ønsker og idéer.

Få produktet ditt testet

Vårt smakspanel tester nye plantebaserte produkter og gir deg tilbakemeldinger og forslag til  forbedringer. Vi ønsker å bidra til å gjøre det plantebaserte tilbudet ditt vellykket!

Sertifisering med Grønn Stjerne

Grønn Framtid sertifiserer kantiner med miljømerket Grønn Stjerne når de tilbyr plantebasert mat i tråd med våre kriterier. Med sertifiseringen gjør du ditt engasjement for klima, bærekraft og folkehelse kjent for kundene. Som et spisested med Grønn Stjerne kan du få hjelp fra vårt tverrfaglige team til å skape en bred interesse for dine grønne retter som både inkluderer grønne entusiaster og kjøttelskere.

Les mer om Grønn Stjerne her.

V-Label

Grønn Framtid er lisenspartner for V-Label i Norge. V-Label er et internasjonalt anerkjent registrert varemerke for å merke veganske og vegetariske produkter og tjenester. Med V-Label kan selskaper kommunisere tydelig og åpent med kundene sine og gi dem mulighet til å ta gode og trygge valg etter et lite øyekast.

Les mer om V-Label her.

Benytt deg av våre plantebaserte bedriftstjenester

Ta kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss