For bedrifter

Kjøttreduksjon og et mer plantebasert kosthold er en av de største trendene i øyeblikket, og vil endre matsektoren radikalt i de kommende årene.

Ifølge matforskningsinstituttet Nofima er plantebaserte produkter den varegruppen som vokser raskest i dagligvaremarkedet, og undersøkelser viser at halvparten av alle nordmenn ønsker å spise mindre kjøtt.

Grønn Framtid hjelper din bedrift til å svare på den økende etterspørselen etter plantebaserte produkter.

fruit dish food salad produce vegetable recipe cuisine vegetarian food staple food natural foods local food whole food superfood commodity diet food leaf vegetable greengrocer crudit s vegan nutrition

Plantebasert matlagingskurs

Grønn Framtids kokk med spisskompetanse på bærekraftig plantebasert mat tilbyr matlagingskurs og praktisk veiledning for kjøkkenansatte.

Utvikling av meny og matretter

Vi kommer med forslag til velsmakende, bærekraftige og rimelige retter i samarbeid med kokk, ernæringsfysiolog og annet helsepersonell.

Markedsføring og kommunikasjon

Vi sørger for at de plantebaserte rettene blir enda mer populære gjennom strategisk kommunikasjon og markedsføring.

Produktinnovasjon

Vil du tilpasse eksisterende produkter eller lage et nytt plantebasert produkt? Vi liker å tenke sammen med deg og gir deg råd om erstatning av animalske ingredienser med planter og bringer deg i kontakt med relevante partnere.

person holding hamburger on plate

Bærekraftige kantiner

Vil du introdusere en kjøttfri dag eller tilby mer plantebasert mat i kantinen din? Vi vil gjerne hjelpe deg.

Sertifisering med Grønn Stjerne

Mattilbydere som oppfyller våre kriterier for mer plantebasert mat sertifiseres med miljømerket Grønn Stjerne.

Få produktet ditt testet

Vårt smakspanel tester nye veganske produkter og gir tilbakemelding for å forbedre produktet. Vi bidrar til å gjøre det plantebaserte tilbudet ditt til en suksess!

Ta kontakt for mer informasjon!