Et grønnere kosthold

Grønn Framtid tilbyr foredrag om ulike temaer, bl.a. hvordan og hvorfor man bør spise mer plantebasert. Foredragene våre passer for biblioteker, konferanser og andre arrangementer.

Å spise plantebasert blir stadig mer populært. Samtidig er det mange som ikke vet hvordan de skal komme i gang eller som vil lære mer før de tar første skritt. Grønn Framtid ønsker å nå ut til flest mulig med informasjon og tips for å gjøre overgangen til et mer plantebasert kosthold både spennende og enklest mulig.

Foredraget går igjennom fordelene ved å spise plantebasert for miljø, dyr og helse. Deretter presenterer vi en rekke nyttige tips til blant annet produkter, næringsstoffer og hva man kan gjøre når man spiser ute. Med foredragene våre når vi ut til et stort publikum. Det var blant annet et av de tre mest populære av mer enn 1800 arrangementer på Bergen Offentlige Bibliotek tidligere.

Vil hjelpe oss med kampanjen?

Be ditt lokale bibliotek invitere oss! Bibliotekspersonalet blir vanligvis svært glade for tips om ønskede arrangementer, mens de samtidig gir oss et offentlig og nøytralt sted hvor vi kan nå ut til mange mennesker. Jo flere som tipser sitt lokale bibliotek, desto større er sannsynligheten for at vi får mulighet til å komme til ditt sted.

Book et foredrag!

Vi holder foredrag i hele landet. Ta gjerne kontakt med oss på kontakt(at)gronn-framtid.no!