• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Et grønnere kosthold

Grønn Framtid tilbyr foredrag om ulike emner, bl.a. om hvordan og hvorfor det lønner seg å spise mer plantebasert. Foredragene passer for både biblioteker, konferanser og andre arrangementer.

Å spise mer plantebasert blir stadig mer populært. Samtidig er det mange som ikke vet hvordan de skal komme i gang eller som vil lære mer før de tar første skritt. Grønn Framtid ønsker å nå ut til flest mulig med informasjon og tips for å gjøre overgangen til et grønnere kosthold både spennende og enklest mulig.

Med foredragene våre når vi ut til et stort publikum. Det var blant annet et av de tre mest populære av mer enn 1800 arrangementer på Bergen Offentlige Bibliotek i løpet av et år.

Vil hjelpe oss med kampanjen?

Be ditt lokale bibliotek invitere oss! Bibliotekspersonalet blir vanligvis svært glade for tips om ønskede arrangementer, mens de samtidig gir oss et offentlig og nøytralt sted hvor vi kan nå ut til mange mennesker. Jo flere som tipser sitt lokale bibliotek, desto større er sannsynligheten for at vi får mulighet til å komme til ditt sted.

Book et foredrag!

Vi holder foredrag i hele landet. Ta kontakt og fortell oss om dine ønsker!

KONTAKT OSS