• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Plant Power Challenge

Plant Power Challenge er Grønn Framtids inspirasjonskilde til alle som ønsker å spise helt eller delvis plantebasert, hvor vi gir gratis informasjon og praktiske tips til deltagere på e-post i tre uker.

Å spise plantebasert skal være enkelt!

Kunnskapen om de mange fordelene med å spise mer plantebasert, både for helse, miljø og dyr, har økt kraftig de siste årene. I tillegg til å få frem hvorfor man bør spise mer plantebasert er vi i Grønn Framtid opptatt av å spre kunnskap om hvordan man kan få dette til i praksis. Kampanjen Plant Power Challenge gir folk med interesse for plantebasert mat gratis og uforpliktende informasjon om plantebaserte produkter, helseaspekter ved et mer plantebasert kosthold, tips til hva man kan gjøre når man spiser ute, og mye mer!

Plant Power Challenge har motivert mange nordmenn til å sette sitt ønske om å spise mer plantebasert mat ut i livet. Grønn Framtid har sendt ut tusenvis av e-poster til nysgjerrige og engasjerte personer i Plant Power Challenge-kampanjen, og vi er klare til å sende vår fulle støtte og praktiske hjelp til alle som har lyst til å gi seg selv en spennende og grønn utfordring! 

Bli med!

Tar du utfordringen? Eller kanskje du vil utfordre noen du kjenner?

Trykk her for påmelding!