• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Vi hjelper deg med å implementere mer plantebasert mat!

Universitetskantiner søkes til grønt pilotprosjekt

Er du med på å forme fremtidens grønne matvaner? Miljødirektoratet fastslår at å spise mer plantebasert mat i tråd med de norske kostholdsrådene er blant de aller viktigste klimatiltakene Norge kan gjennomføre. Kantiner serverer mange måltider hver dag og har dermed en fantastisk mulighet til å bidra til en bærekraftig fremtid ved å servere mer plantebasert mat.

Grønn Framtid søker studentsamskipnader og kantiner på universiteter og høyskoler som ønsker å delta i vårt spennende pilotprosjekt! Vi tilbyr gratis konsultasjon og kurs i plantebasert matlaging, og sammen innfører vi mer plantebasert mat i kantinen din.

Trykk her for å lese mer og sende inn din søknad!