Er du en av våre kokker som gjør Norges skolekantiner grønne?

Frilansoppdrag i Grønn Framtid

Vil du jobbe sammen med oss og være med på å gjøre størst mulig forskjell for dyrene i industrielt landbruk og for planeten vår?

Vi tror at forandring redder liv. Og forandring begynner på tallerken. Med mer plantebasert mat på tallerken kan vi bekjempe flere av de mest akutte problemene i dagens samfunn: Vi sparer miljøet for enorme belastninger, forebygger flere av de vanligste livsstilssykdommene og hjelper dyr som lider i industrielt dyrehold.

Derfor endrer Grønn Framtid tusenvis av måltider i norske skoler hvert år, mens Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetarfestival og vår Plant Power Challenge inspirerer tusenvis av mennesker til å spise mer plantebasert. Videre er vårt samarbeid med bedrifter er i oppstartsfasen. Og nå leter vi etter DEG som vil være med og endre enda flere måltider! Har lyst til å være med på denne spennende og viktige utviklingen?

Som kokk i kampanjen Grønn Skolemat holder du kokkekurs og lærer opp kantinepersonell i å tilberede smaksrik plantebasert mat. Du samarbeider med Grønn Framtids Grønn Skolemat-team og er tilgjengelig for spørsmål rundt matlaging – slik at det blir lettest mulig for kantiner å endre menyen – og slik at vi kan skape en stor, bærekraftig forandring!

Vil du være med og gjøre Norges skolekantiner grønnere?

Vi ser etter deg som:

  • identifiserer deg med vår visjon
  • er utadvendt, fleksibel og entusiastisk
  • er komfortabel med å snakke foran forsamlinger og er god til å lære bort til andre
  • har erfaring med vegansk matlaging. Kokkeutdanning og/eller erfaring med institusjonskjøkken er foretrukket men ikke et krav

Du kan glede deg til:

  • Frilansoppdrag etter avtale. Dette kan innebære reising for enkelte oppdrag.
  • sjansen til å gjøre noe som virkelig betyr noe i en aktiv og utviklingsorientert idealistisk organisasjon i vekst!
  • Bli en del av et flott team og jobbe med oss for en verden der velsmakende plantebasert mat er tilgjengelig for alle på ethvert sted, slik at alle har muligheten til å nyte et godt valg for miljøet, dyrene og sin egen helse
  • ansvar for en svært viktig oppgave og muligheten til å utvikle dine egne ferdigheter, tilegne deg nye kompetanser og få verdifull erfaring

Grønn Framtid er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, nedsatt funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi ønsker og tar imot søknader fra hele landet.

Dette er midt i blinken for deg, sier du? Supert! 🙂 Da gleder vi oss til å høre fra deg! Fyll ut søknadsskjema her! Frist: “Jo før jo bedre”. Etter 20. januar tar vi ikke lengre imot søknader, men vi vurderer søknader løpende og ser ikke bort fra å besette stillingen tidligere.

Spørsmål? Send oss en epost til kontakt@gronn-framtid.no eller ring Grønn Framtids leder, Vanessa Brall, tlf 461 66 553.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Grønn Skolemat kokk