• Org nr 918 415 173
  • Postboks 222, 9253 Tromsø
  • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Frilansoppdrag i Grønn Framtid

Oppdrag som frilans i Grønn Framtid

Vil du jobbe sammen med oss og være med på å gjøre størst mulig forskjell for folkehelsa, dyrene i industrielt landbruk og for planeten vår?

Vi tror at forandring redder liv. Og forandring begynner på tallerken. Med mer plantebasert mat på tallerken kan vi bekjempe flere av de mest akutte problemene i dagens samfunn: Vi sparer miljøet for enorme belastninger, forebygger flere av de vanligste livsstilssykdommene og hjelper dyr som lider i industrielt dyrehold.

Derfor endrer Grønn Framtid tusenvis av måltider i norske skoler hvert år, mens Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetarfestival og vår Plant Power Challenge inspirerer tusenvis av mennesker til å spise mer plantebasert. Videre er vårt samarbeid med bedrifter er i oppstartsfasen. Og nå leter vi etter DEG som vil være med og endre enda flere måltider! Har lyst til å være med på denne spennende og viktige utviklingen?

Som kokk i kampanjen Grønn Skolemat holder du kokkekurs og lærer opp kantinepersonell i å tilberede smaksrik plantebasert mat. Du samarbeider med Grønn Framtids Grønn Skolemat-team og er tilgjengelig for spørsmål rundt matlaging – slik at det blir lettest mulig for kantiner å endre menyen – og slik at vi kan skape en stor, bærekraftig forandring!

Vil du være med og gjøre Norges skolekantiner grønnere?

Vi ser etter deg som:

  • Identifiserer deg med vår visjon
  • Er utadvendt, fleksibel og entusiastisk
  • Er komfortabel med å snakke foran forsamlinger og er god til å lære bort til andre
  • Har erfaring med vegansk matlaging. Kokkeutdanning og/eller erfaring med institusjonskjøkken er en fordel men ikke et krav


Du kan glede deg til:

  • Frilansoppdrag etter avtale. Dette kan innebære reising for enkelte oppdrag og du får muligheten til å se ulike deler av landet.
  • Sjansen til å gjøre noe som virkelig betyr noe i en aktiv og utviklingsorientert idealistisk organisasjon i vekst!
  • Bli en del av et flott team og jobbe med oss for et mer rettferdig matsystem for mennesker, dyr og planeten
  • Ansvar for en svært viktig oppgave og muligheten til å utvikle dine egne ferdigheter, tilegne deg nye kompetanser og få verdifull erfaring


Lønn: 3 500 kr per oppdrag (+ mva og evt. reise & overnatting)

Grønn Framtid er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, nedsatt funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi ønsker og tar imot søknader fra hele landet.

Du kan for tiden forvente mellom 1 og 10 oppdrag i året.

Dette er midt i blinken for deg, sier du? Supert! 🙂 Da gleder vi oss til å høre fra deg! Fyll ut søknadsskjema her! Vi vurderer søknader løpende.

Spørsmål? Send oss en e-post eller ring Grønn Framtids leder, Vanessa Brall, tlf 461 66 553.

Vi gleder oss til å høre fra deg!