Plantebaserte bedriftstjenester

Kjøttreduksjon og overgangen til et mer plantebasert kosthold med flere veganske og vegetariske produkter er en av de største endringene i matsektoren i vår tid. Denne plantebaserte utviklingen strekker seg fra kantiner til politiske beslutninger, og undersøkelser viser samtidig at halvparten av alle nordmenn ønsker å kutte ned på sitt kjøttforbruk.

Plantebaserte bedriftstjenester

Vi hjelper deg

Grønn Framtid har spisskompetanse på vegetarisk og vegansk mat, og som din samarbeidspartner står vi klare til å bidra til at din satsing på plantebasert blir en suksess.

Samarbeidspartnere

Grønn Framtid samarbeider med blant andre Sodexo, Mills, og Bakeverket.

Grønn Framtid hjelper din bedrift med å møte den økende etterspørselen etter plantebaserte produkter. Vårt tverrfaglige team har kompetanse innen ernæring, kokkefag, kommunikasjon og markedsføring. For å få en grønnere framtid er det helt avgjørende at satsingen på plantebaserte løsninger lykkes.

Ta kontakt for en prat!

Plantebasert matlagingskurs

Vi setter alltid den gode smaken først! Grønn Framtids kokker har spisskompetanse på plantebasert mat og tilbyr matlagingskurs samt praktisk veiledning for kjøkkenansatte. Gjennom våre kurs får deltakerne muligheten til å lære om tilberedning og presentasjon av et bredt spekter av smakfulle plantebaserte retter – alt under kyndig veiledning.

Er du nysgjerrig på hvilken plantemelk som passer best til ulike formål? Ønsker du å lære hvordan du kan bake saftige kaker uten egg? Eller vil du kanskje utforske nye og spennende måter å lage pasta bolognese på? Vi er her for å hjelpe deg – ta kontakt!

Plantebaserte matlagingskurs kan enkelt kombineres med et inspirerende foredrag.

Foredrag for storkjøkken

Med inspirasjon og praktisk kunnskap gjør Grønn Framtid det enklere å velge grønt og implementere bærekraftige løsninger.

Hvordan formidler man rettens smak i navnet? Hvordan selger man plantebasert mat til kjøttelskere? Hvilke fordeler har plantebasert mat for klima, miljø og folkehelse? Hvordan bygger man fullverdige plantebaserte retter? Og hvilke nudging-tiltak gir best effekt? Dette er bare noen av spørsmålene vi besvarer i våre foredrag om plantebasert mat. Ta kontakt og fortell oss hvilke områder du ønsker at vi skal belyse, så skreddersyr vi foredraget etter ditt behov.

Gratis håndbok for kantiner

Grønn Framtids håndbok gir et godt utvalg av oppskrifter og praktisk veiledning for å gjøre overgangen til mer plantebasert mat enklere i alle kantiner, og kan lastes ned gratis. Den dekker essensielle temaer som markedsføring, nudging-strategier, økonomi, samt tips til effektiv plantebasert matlaging. Du kan også bestille en fysisk utgave, slik at du enkelt kan implementere bærekraftige løsninger i dine mattilbud.

Les mer om vårt kantinearbeid og bestill håndboka

Hjelp med utvikling av meny og bærekraftige matretter

Grønn Framtids tverrfaglige team er her for å hjelpe deg med menyplanlegging, tilpasset din kantine. Med dine behov som utgangspunkt lager vi forslag til plantebaserte retter som smaker godt og appellerer til dine gjester. Sammen gjør vi plantebasert mat til en fordel for kantinen, miljøet og dine gjester!

Effektiv markedsføring og kommunikasjon av plantebaserte retter

God smak er avgjørende, men det er strategisk kommunikasjon og markedsføring som ofte gjør forskjellen når det kommer til å øke salget av en rett – spesielt når det kommer til plantebaserte retter. Grønn Framtid tilbyr veiledning for å gjøre dine plantebaserte retter mer attraktive og bidra til et vellykket salg. Vi fokuserer på å fremheve både smaken og den samlede matopplevelsen, og hjelper deg med å utvikle en målrettet tilnærming til hvordan rettene presenteres og kommuniseres til målgruppen. Ved å kombinere smak og effektiv markedsføring, hjelper vi deg med å øke salget og sørge for fornøyde gjester!

Praktisk veiledning for kantiner

Ønsker du å tilby og selge mer plantebasert mat i kantinen din? Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre dette til en suksess! Med vår erfaring og kompetanse kan vi bistå deg gjennom hele prosessen, slik at plantebaserte retter blir både attraktive og lønnsomme. Ta kontakt med oss og del dine ønsker og idéer, så finner vi sammen de beste løsningene for din kantine.

Få produktet ditt testet

Vårt smakspanel tester nye plantebaserte produkter og gir tilbakemeldinger samt konkrete forslag til forbedringer. Vi ønsker å hjelpe deg med å optimalisere dine plantebaserte retter, slik at de blir enda mer velsmakende og tiltrekkende for kundene dine. Målet vårt er å bidra til at ditt plantebaserte produkt blir en suksess!

Sertifisering av kantiner med Grønn Stjerne

Grønn Framtid sertifiserer kantiner med miljømerket Grønn Stjerne når de tilbyr plantebasert mat i tråd med våre kriterier. Med sertifiseringen kan du gjøre ditt engasjement for klima, bærekraft og folkehelse kjent for gjestene. Som et spisested med Grønn Stjerne får du hjelp fra vårt tverrfaglige team til å skape bred interesse for dine grønne retter, både blant grønne entusiaster og kjøttelskere.

Les mer om Grønn Stjerne her.

Merking av vegetariske og veganske produkter

Grønn Framtid er lisenspartner for V-Label i Norge. V-Label er et internasjonalt anerkjent registrert varemerke for merking av veganske og vegetariske produkter og tjenester. Med V-Label kan selskaper kommunisere tydelig og åpent med kundene sine, slik at de kan ta gode og trygge valg med et enkelt øyekast.

Finn ut mer om V-Label her.

Benytt deg av våre plantebaserte bedriftstjenester

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller en prat!

Kontakt oss