• Org nr 918 415 173
 • Postboks 222, 9253 Tromsø
 • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Festivalkoordinator med tilleggsansvar

Vil du jobbe sammen med oss og være med på å gjøre størst mulig forskjell for dyrene i industrielt landbruk og for planeten vår? Vi ser etter en kommunikativ og resultatorientert medarbeider som brenner for en mer plantebasert verden, kan tilpasse seg og videreutvikle evnene sine og dermed oppnå sterke resultater i viktige prosjekter.

Midlertidig stilling (17,5  %) med fleksibelt arbeidssted, i 1 år med mulighet for forlengelse.

Vi tror at forandring redder liv. Og forandring begynner på tallerken. Med mer plantebasert mat på tallerken kan vi bekjempe flere av de mest akutte problemene i dagens samfunn: Vi sparer miljøet for enorme belastninger, forebygger flere av de vanligste livsstilssykdommene og hjelper dyr som lider i industrielt dyrehold.

Derfor endrer Grønn Framtid tusenvis av måltider i norske skoler hvert år, mens Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetarfestival og Bergen VegFest – Vestlandets Vegetarfestival samt vår Plant Power Challenge inspirerer tusenvis av mennesker til å spise mer plantebasert. Vi har et aktivt samarbeid med bedrifter og er i en spennende fase til å skape flere grønne måltider i universitetskantiner. Har du lyst til å være med på denne spennende og viktige utviklingen?

Som festivalansvarlig  (10 %) inspirerer du andre til å forandre matsystemet – enten gjennom å spre informasjon om plantebasert kosthold ved å samle deltagere til vår utfordring “Plant Power Challenge”, dele ut informasjon, eller ved å inspirere festivalbesøkende til å støtte arbeidet til Grønn Framtid. Du organiserer stands ved ulike festivaler i landet, bl.a. vegetarfestivaler slik som Oslo Vegetarfestival og Tromsø/Bergen VegFest, samt andre festivaler i landet hvor vi treffer vår målgruppe. En viktig del er også å engasjere flere til å støtte arbeidet vårt som medlem slik at vi kan skape enda raskere forandring. Du liker å koordinere stands, finne frivillige og skape vellykkede festivalstands.

Velg i tillegg et annet arbeidsområdet (7,5 %): 

V-Label: Du er med å gjøre plantebaserte produkter mer synlig og er ikke redd for å kommunisere med bedrifter. Du blir del av det internasjonale teamet rundt V-Label, og jobber sammen med lederen av V-Label Norge. Arbeidet ditt går ut på å prosessere lisensavtaler etter V-Labels rutiner – slik at enda flere forbrukere finner fram til plantebaserte produkter og bedrifter stryker sin satsning på  plantebaserte produkter!

eller

Regnskapsanvarlig (7,5 %): Du liker å jobbe strukturert for å skape en stabil organisasjon – fordi for å styre organisasjonen målrettet mot
en grønn framtid trenger vi et ryddig regnskap og oversikt over midlene våre. Du sørger for at alt er i boks for vellykkede prosjekter ved å
føre regnskap i Fiken. Ingen forkunnskaper nødvendig, du får opplæring.

Det kan bli mulighet til å bidra i andre oppgaver ettersom du blir en viktig del av Grønn Framtid!

Vi ser etter deg som:

  • identifiserer deg med vår visjon
  • har gjennomføringsevne
  • har gode kommunikasjonsevner
  • liker å tenke kritisk og resultatorientert
  • har vilje til å lære, tilpasse deg endringer og vokse sammen med oss!
  • norskkunnskaper på nivå B2 eller høyere


Du kan glede deg til:

 • sjansen til å gjøre noe som virkelig betyr noe i en aktiv og utviklingsorientert idealistisk organisasjon i vekst!
 • et hyggelig og inkluderende team som jobber hardt – og også har det veldig gøy sammen!
 • mulighet til å delta på kurs & konferanser
 • masse ny kunnskap og ansvar for svært viktige oppgaver
 • mulighet til å etter avtale jobbe fra hvor du er uansett bosted (remote)
 • fleksible arbeidstider etter prøvetiden
 • arbeidstid 35 t/uka i en fulltidsstilling og tilsvarende i deltidsstilling

Grønn Framtid er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, nedsatt funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Arbeidssted: Hjemmekontor med reisevirksomhet og noe kveldsarbeid for festivalkoordinatordelen. Vi tar imot søknader fra hele landet og har et godt oppbygget nettverk med frivillige og ansatte over hele landet.

Vi ser gjerne at du har kunnskap innen kommunikasjon, salg, verving eller regnskap, men vi verdsetter andre kvaliteter og personlig egnethet enda høyere!

Dette er en midlertidig prosjektstilling med mulighet for forlengelse. Stillingsstørrelsen ligger på 17,5 %.

Dette er midt i blinken for deg, sier du? Supert! Da gleder vi oss til å høre fra deg! Fyll ut søknadsskjema her! Frist: 24. juli kl 9:00

I søknaden ønsker vi at du løser følgende oppgave:

Festivalkoordinatorstillingen er variert og spennende. Du jobber med mange ulike mennesker, både frivillige, festivalbesøkende og avklarer standen med festivalarrangører. Det er mange ulike oppgaver, f.eks. finne og samarbeide med frivillige, rekruttere besøkende til Plant Power Challenge og planlegge standen. En viktig del av jobben er å verve nye medlemmer for Grønn Framtid slik at vi kan gjøre enda raskere framskritt og skape et mer rettferdig matsystem for mennesker, dyr og planeten.

Lag en mal for en samtale med noen på stand. Hvordan bygger du opp samtalen for å få dem til å bli medlem i Grønn Framtid? Hva gjør du hvis de ikke ønsker dette?

Du kan bruke hele nettet til å forberede oppgaven, og vi anbefaler spesielt å ta en titt på disse ressurser:

Anima Resource Library om fundraising

Vervetips fra Grønn Framtid (etterspørres via epost)

Vi ser ikke bort fra å bruke egnede oppgaver i Grønn Framtids videre arbeid.

Spørsmål? Send oss en epost til kontakt [at] gronn-framtid.no eller ring Vanessa Brall, tlf 461 66 553.

Vi gleder oss til å høre fra deg!