• Org nr 918 415 173
 • Postboks 222, 9253 Tromsø
 • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047

Kommunikasjonsmedarbeider

Oppdatering: Stillingen er nå besatt og vi tar ikke imot flere søknader

Vil du jobbe sammen med oss og være med på å gjøre størst mulig forskjell for dyrene i industrielt landbruk og for planeten vår? Vi ser etter en resultatorientert og skriveglad medarbeider som brenner for en mer plantebasert verden, kan tilpasse seg og videreutvikle evnene sine og dermed oppnå sterke resultater i viktige prosjekter.

Midlertidig stilling (60 – 80 %, med noe mulighet for lavere/høyere stillingsprosent) med fleksibelt arbeidssted, i 1 år med mulighet for forlengelse.

Vi tror at forandring redder liv. Og forandring begynner på tallerken. Med mer plantebasert mat på tallerken kan vi bekjempe flere av de mest akutte problemene i dagens samfunn: Vi sparer miljøet for enorme belastninger, forebygger flere av de vanligste livsstilssykdommene og hjelper dyr som lider i industrielt dyrehold.

Derfor endrer Grønn Framtid tusenvis av måltider i norske skoler hvert år, mens Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetarfestival og vår Plant Power Challenge inspirerer tusenvis av mennesker til å spise mer plantebasert. Videre er vårt samarbeid med bedrifter i oppstartsfasen. Og nå leter vi etter DEG som vil være med å endre enda flere måltider! Har du lyst til å være med på denne spennende og viktige utviklingen?

Du får en svært variert stilling med ulike ansvarsområder!

Som kommunikasjonsmedarbeider tar du vår kommunikasjon til nye høyder! Du liker å tilpasse deg ulike målgrupper, og produserer innhold til bl.a. Instagram, Facebook, LinkedIn samt ulike nyhetsbrev til medlemmer og bedrifter. Du er glad i å produsere innhold som engasjerer og holder kontakt med vårt publikum på sosiale medier. I tillegg evaluerer og analyserer du data til å forbedre våre sosiale medier-kanaler – slik at vi blir enda bedre i å skape forandring!

Et annet av dine arbeidsområder er V-Label Norge: Her åpner du dialogen med bedrifter, holder presentasjoner og støtter bedrifter på deres plantebaserte satsinger samt at du jobber med det internasjonale V-Label teamet. I tillegg medvirker du i oppgaver for daglig drift, og får ansvar for medlemssystemet vårt. Du kan også glede deg til andre varierte oppgaver siden du blir en viktig del av Grønn Framtid!

Vi ser etter deg som:

 • identifiserer deg med vår visjon
 • har gjennomføringsevne
 • har svært gode skrivekunnskaper
 • liker å tenke kritisk og resultatorientert
 • har vilje til å lære, tilpasse deg endringer og vokse sammen med oss!
 • norskkunnskaper på nivå C1 eller høyere

Du kan glede deg til:

 • sjansen til å gjøre noe som virkelig betyr noe i en aktiv og utviklingsorientert idealistisk organisasjon i vekst!
 • et hyggelig og inkluderende team som jobber hardt – og også har det veldig gøy sammen!
 • mulighet til å delta på kurs & konferanser
 • masse ny kunnskap og ansvar for svært viktige oppgaver
 • mulighet til å etter avtale jobbe fra hvor du er uansett bosted (remote)
 • fleksible arbeidstider etter prøvetiden
 • 10 % av arbeidstiden din kan benyttes til å lære deg noe nytt
 • arbeidstid 35 t/uka i en fulltidsstilling og tilsvarende i deltidsstilling

Grønn Framtid er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, nedsatt funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Arbeidssted: Hjemmekontor med noe reisevirksomhet og noe kveldsarbeid. Vi tar imot søknader fra hele landet og har et godt oppbygget nettverk med frivillige og ansatte over hele landet.

Vi ønsker og tar imot søknader fra hele landet.

Vi ser gjerne at du har kunnskap innen kommunikasjon på sosiale medier og/eller salg, men vi verdsetter andre kvaliteter og personlig egnethet enda høyere!

Dette er en midlertidig prosjektstilling med mulighet for forlengelse. Stillingsstørrelsen ligger på 60 – 80 %, vi kan være fleksibel med hva som passer for deg.

Stillingen kan eventuelt deles opp på flere personer.

Dette er midt i blinken for deg, sier du? Supert! 🙂 Da gleder vi oss til å høre fra deg! Fyll ut søknadsskjema her! Frist: 17. august

I søknaden ønsker vi at du løser følgende oppgave: En del av oppgavene dine i Grønn Framtid kommer til å være ansvar for sosiale medier. Lag et innlegg for LinkedIn, og 2 innlegg for Facebook eller Instagram (opplys om hva du velger). I én av dem ønsker vi å oppfordre til en aktivitet som er i tråd med vår visjon. Forslagene sender du oss per e-post med en begrunnelse om hvorfor du valgte å lage akkurat disse innleggene. Forslagene skal inneholde alt man trenger for å publisere innlegget (f.eks. tekst, grafikk, evt hashtags). Vi ser ikke bort fra å publisere egnede innlegg.

Spørsmål? Send oss en epost til kontakt [at] gronn-framtid.no eller ring Vanessa Brall, tlf 461 66 553.

Vi gleder oss til å høre fra deg!