• Org nr 918 415 173
 • Postboks 222, 9253 Tromsø
 • Konto nr. 1254 62 60079 - Vipps: 547047
Kampanjekoordinator Grønn Skolemat

Kampanjekoordinator Grønn Skolemat

Vil du jobbe sammen med oss og være med på å gjøre størst mulig forskjell og skape et mer rettferdig matsystem for mennesker, dyr og planeten?

Midlertidig stilling (30 – 50 %) med snarest mulig oppstart og 6 måneder varighet.
Fleksibelt arbeidssted og mulighet for forlengelse.

Vi tror at forandring redder liv. Og forandring begynner på tallerken. Med mer plantebasert mat på tallerken kan vi bekjempe flere av de mest akutte problemene i dagens samfunn: Vi sparer miljøet for enorme belastninger, forebygger flere av de vanligste livsstilssykdommene og hjelper dyr som lider i industrielt dyrehold.

Derfor endrer Grønn Framtid tusenvis av måltider i norske skoler hvert år, mens Tromsø VegFest – Nord-Norges Vegetarfestival og vår Plant Power Challenge inspirerer tusenvis av mennesker til å spise mer plantebasert. Videre er vårt samarbeid med bedrifter er i oppstartsfasen. Og nå leter vi etter DEG som vil være med og endre enda flere måltider! Har lyst til en spennende stilling hvor du kan være med på denne eventyrlige og viktige utviklingen?

Som kampanjekoordinator i Grønn Skolemat tar du vår kampanje til nye høyder og sørger for at enda flere skolekantiner tilbyr mer plantebasert mat! Du er ikke redd for å kontakte skoler og er flink til å blant annet holde kontakt med skoleledelse og kantinepersonell, samt at du inngår avtaler med dem. I samarbeid med kokken vår organiserer du kokkekurs og formidler kunnskap. I tillegg følger du opp skolene og hjelper dem hele veien slik at det blir lettest mulig for dem å endre menyen – og slik at vi kan skape en stor, bærekraftig forandring! I tillegg medvirker du i våre sosiale medier – og ikke minst kan du glede deg til andre varierte oppgaver siden du blir en viktig del av Grønn Framtid!

Vi ser etter deg som:

 • identifiserer deg med vår visjon
 • er initiativrik og har gjennomføringsevne
 • kan tenke kritisk
 • har svært gode skrivekunnskaper
 • har mulighet til å jobbe på dagtid flere dager i uka
 • har vilje til å lære, tilpasse deg endringer og vokse sammen med oss!

Du kan glede deg til:

 • sjansen til å gjøre noe som virkelig betyr noe!
 • et hyggelig og inkluderende team som jobber hardt – og også har det veldig gøy sammen!
 • mulighet til å delta på kurs & konferanser
 • masse ny kunnskap og ansvar for en svært viktig oppgave
 • mulighet til å etter avtale jobbe fra hvor du er uansett bosted (remote)

Arbeidssted: Oslo eller et annet sted i landet/hjemmekontor. Vi tar imot søknader fra hele landet.

Årslønn: 330 000 – 340 000 kr (100 % stilling)

Vi ser gjerne at du har kunnskap innen miljøvern og/eller helse i forbindelse med plantebasert mat eller politisk arbeid eller påvirkning, men vi verdsetter andre kvaliteter og personlig egnethet enda høyere! Opplæring vil bli gitt, vi krever ikke at du har jobbet med dette tidligere.

Dette er en midlertidig prosjektstilling med mulighet på forlengelse. Stillingsstørrelsen ligger på 30 – 50 %, vi kan være fleksibel med hva som passer for deg.

Dette er midt i blinken for deg, sier du? Supert! 🙂 Da gleder vi oss til å høre fra deg! Fyll ut søknadsskjema her!

I søknaden ønsker vi at du løser følgende oppgave: En del av oppgavene dine i Grønn Framtid kommer til å være ansvar for sosiale medier. Skriv et innlegg for LinkedIn, og 2 innlegg for Facebook eller Instagram (opplys om hva du velger). I én av dem ønsker vi å oppfordre til en aktivitet som er i tråd med vår visjon. Forslagene sender du oss per e-post.

Spørsmål? Send oss en epost til kontakt@gronn-framtid.no eller ring Grønn Framtids leder, Vanessa Brall, tlf 461 24 289.

Vi gleder oss til å høre fra deg!